Työskentely Danjan kanssa oli helppoa. Hän on täsmällisyyden ja tarkkuuden lisäksi tunneälykäs. Danja kohtaa asiakkaan kokonaisuutena ja auttaa valitsemaan arjen tarpeisiin sopivia ratkaisuja tinkimättä estetiikasta. Danjalla oli laaja ymmärrys materiaaleista ja värivalinnoista aina kauniisiin huonekaluihin sekä ideoita huonekalujen sijoitteluun. Kun muuttaa kaksiosta neliöön täytyy kerralla tehdä isoja päätöksiä ja paljon uusia hankintoja. Ilman sisustussuunnittelijan apua, olisi projektiin ryhtyminen tuntunut todella hankalalta. Kiireisen työ- ja lapsiperhearjen keskellä kokonaisvaltaiseen asunnon sisustamiseen ei helposti löydy aikaa. Danja teki sen vaivattomaksi – hän toi meille esim. rautakaupan valikoimat, värit ja materiaalit kotiin. Samalla oli valtavan suuri apu saada suorat ehdotukset sisustuskaupoista ja niistä löytyvistä vaihtoehdoista. Suosittelisin Danjaa lämmöllä tunnelmallisten kokonaisuuksien suunnitteluun.

ANN-MARI | Marjaniemi rivitalo

Danja kuunteli hyvin toiveitamme ja teki niiden perusteella kattavan suunnitelman. Hän etsi meille sopivia vaihtoehtoja nopealla aikataululla ja säästi meidän aikaamme tuomalla erilaisia materiaalinäytteitä kotiimme. Danjan kanssa oli helppo työskennellä ja hän vastasi aina nopeasti viesteihin. Hän toi sopivasti esiin omia näkemyksiään ja meillä oli myös mahdollisuus päivittää toiveitamme projektin edetessä. Voimme lämpimästi suositella sisustussuunnittelija Danjaa!

TARU | Munkkivuori rivitalo

Danja Design teki meille suunnitelman saunamökin freesaamisesta. Tavattiin paikan päällä, jolloin kerroimme toiveistamme. Toiveidemme pohjalta Danja teki suunnitelman nopeasti, mutta huolellisesti. Pidimme siitä, että kuuntelit meidän toiveita tarkasti, ja kirjoitit toiveitamme ylös. Kysymykset olivat rakentavia ja sinulla oli hyviä huomioita esim. käytännöllisyyteen liittyen. Tekemäsi moodboard oli loistava ja tulemme varmasti käyttämään sitä, kun sisustaminen on ajankohtaista. Kanssakäyminen oli kaikin puolin sujuvaa ja helppoa. Olet sisustussuunnittelijana todella ahkera ja taitava siinä mitä teet, olemme otettuja siitä. KIITOS.

JANITA | Lohja saunamökki