DANJA VÄÄNÄNEN

KUKA MINÄ OLEN

Olen Danja Designin perustaja, sisustussuunnittelija Danja Väänänen. Sisustussuunnittelu on aina ollut intohimoni. Nautin siitä, että voin työssäni hyödyntää estetiikan tajuani ja käyttää luovuuttani. Tein pitkän uran myynti- ja markkinointitehtävissä. Alan vaihto oli ollut mielessä jo pitkän aikaa ja toteutui lasten itsenäistyttyä. Opiskelu sisustussuunnittelijaksi muutti rakkaan harrastuksen uudeksi ammatiksi.

Sisustussuunnittelijana olen tekemisissä erilaisten ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa. Tehtäväni on auttaa asiakkaitani isojen ja pienien unelmien toteuttamisessa. Asiakkaan tilanne on aina yksilöllinen ja ratkaisujen löytäminen on vahvuuteni. Se, että voin helpottaa toisen ihmisen elämää, tekee minut onnelliseksi. 

TAPANI TYÖSKENNELLÄ

Kuuntelen tarkkaan sekä kartoitan tarpeet ja toiveet tekemällä kysymyksiä, joiden avulla pääsen nopeasti eteenpäin suunnitelmissa. Minulle on tärkeää olla luomassa asiakkaan näköisiä tiloja, joissa viihtyy ja tuntee olonsa kotoisaksi. Suunnittelen tiloja, jotka toimivat kulloiseenkin elämäntilanteeseen ja tarpeeseen. On tärkeää, että ratkaisut ovat hyvin aikaa kestäviä. Yhdistän mielelläni vanhaa ja uutta. Vanhaa kunnostamalla tai uudistamalla saa päivitettyä huonekaluja hyvin tähän päivään paremmin sopiviksi. Kun teen sisustussuunnittelijana valintoja ja ratkaisuja, otan huomioon seuraavat asiat: ergonomia, ekonomia, ekologia, etiikka ja estetiikka.

Saan paljon inspiraatiota luonnosta, eri materiaaleista ja pinnoista. Seuraan eri vuodenaikojen värejä ja kaikkea kaunista ympärilläni suurella sydämellä. Kukat ja kasvit ovat minulle tärkeitä ja olen ylpeä pionipenkistäni. Värien ja niiden lukemattomien sävyjen ja erilaisten materiaalien  kautta luodun tilan ja ympäristön harmonia ovat minulle tärkeitä. Kerään paljon ideoita myös matkoilta, sekä ulkomailta että kotimaasta.

KIITOS

Kiitos kun tulit sivuilleni. Toivottavasti sain välitettyä sinulle olennaisen siitä, kuka olen ja mitä teen. Odotan innolla, että saamme työskennellä yhdessä tai jos sinulla ei juuri nyt ole tarvetta sisustussuunnittelijalle, niin toivon, että saat sisustusinspiraatioita ja hyvää mieltä kauniiden kuvieni kautta.

YHTEYDENOTTO

Voit helposti olla minuun yhteydessä täyttämällä yhteydenottolomakkeen ja vastaan sinulle vuorokauden sisällä. Minulle voi myös soittaa, niin jutellaan lisää.

Terveisin
Danja